Een echte Tijger aan jouw kant

Na een zeer slechte ervaring met een bekende naam in de advocatuur beginnend met een M...die mij schrik aanjaagde en met een zeer gepeperde offerte zwaaide, kwam ik op een zaterdag terecht op de site van Gitte Stevens Advocatuur. Omdat ze daarop schrijft dat je haar altijd, dus ook op zaterdag, kon bereiken deed ik dat en binnen 30 minuten had ik haar aan de lijn. En wat een verademing was dat! Ze wist mij meteen gerust te stellen en goed te adviseren. Gitte heeft mij prima bijgestaan in de procedure. Niets anders dan lof. Gitte is bovendien ook een fijn mens. En de uitslag van de procedure? Goed natuurlijk.
- Hechtel Eksel

Gitte is de beste

Staat altijd voor me klaar
- Roermond

Super Nog nooit zo super geholpen

Top advocate.zelden zo een fijne bejegening gehad.komt afspraken stipt na.niks is teveel.hart voor de klanten.duidelijk accuraat.ga zo door.tot de volgende keer en bedankt voor de lekkere koffie.
- Roosteren

Het beste advocate

Gitte Stevens is het beste advocate. Ze is intelligent, betrouwbaar, echt professioneel en met veel ervaring. Altijd bereikbaar en heel vriendelijke met de klanten. Ik geloof in haar en haar werk.
- Sittard

Cum laude. Uiterst vakkundig en no-nonsense.

De juiste vakvrouw op het juiste moment: daar waar deskundigheid en ervaring treft op oprechte betrokkenheid en menselijke maat.
- Hastenrath- Gangelt
16 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.9/10

Bij Gitte Stevens Advocatuur kunt u terecht voor al uw vragen en/of bijstand op het gebied van nationaal en internationaal strafrecht.

Uzelf en uw strafzaak, wensen en belangen staan centraal, en op basis daarvan wordt de behandeling ontworpen en de strategie bepaald.
Geen standaard verhaal of aanpak, maar een benadering met oog voor het individu.

Neem contact op met ons advocatenkantoor voor meer informatie.

Uw zaak is ons belang!

24/7

Gitte Stevens Advocatuur is altijd bereikbaar.

Team

Samen met u vormt Gitte Stevens Advocatuur een team dat kritisch en resultaatgericht te werk gaat.

Strafrecht

Wij verlenen rechtsbijstand aan zowel particulieren als bedrijven.